Reformátuskovácsháza

Bezár a vasúti pénztár

2013. december 08. 16:31 - Reffi Admin

felso.jpgNemrég olvastam egy bejegyzést a Facebook-on, miszerint 2014.01.01-től bezárja a MÁV-START ZRT Mezőkovácsháza Felsőn a jegypénztárat. Ez minden mezőkovácsháziban jogos(?) felháborodást váltott ki.

Itt marad városunk (amely ugyebár járási székhely, kistérségi központ stb.) pénztár nélkül!! Nem lehet jegyet, bérletet, pótjegyet venni!!! Érdeklődni és felvilágosítást kérni sem lesz kitől!!!

Lehet, hogy most túlzottan rosszmájúnak tűnök majd, de akkor hol volt ez a felháborodás, amikor reffen bezárták az iskolát és a postát? Érdekelt valakit, hogy ha be akarjuk fizetni a csekkeket, vagy levelet akarunk feladni mehetünk be a "nagyfaluba"!  Gyermekeinket is reggelente feltehetjük a buszra, hogy elmenjenek iskolába.

Akkor azt mondták, hogy piaci érdekből zárták be a postát.

Bakos István akkori polgármester a következőket mondta:

... véleményünk szerint a kormány intézkedéseivel sorra figyelmen kívül hagyja a nemzetérdeket. Felháborítónak tartjuk, hogy semmit sem tesznek az ellen, hogy a multinacionális cégek, illetve a magyar nagyvállalatok az extraprofit érdekében a lakosságot hátrányosan érintő intézkedéseket tegyenek

Most talán átérzik, milyen amikor egy településtől elvesznek valamit, ami az emberek kényelmét szolgálta.

Ne érts senki félre, de nem kárörömből íródott ez a cikk, hanem hogy felhívjam a figyelmet, milyen rossz érzés volt a reffieknek, amikor nálunk voltak a bezárások!

Ettől függetlenül minket is felháborított ez a hír!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ref-kovacshaza.blog.hu/api/trackback/id/tr965681759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása