Reformátuskovácsháza

Településünk szülöttei

2013. december 05. 14:22 - Reffi Admin

Honlapunk kezdőoldalán két személyről is megemlékeztünk, akik Reformátuskovácsházán születtek.

Egyikük Kalocsa Róza, akinek életrajzi adatával kapcsolatban tájékoztatást kaptam, miszerint Ő 1864-től nem a Debreceni Református felsőbb leányiskola igazgatója volt, hanem annak internátusáé. Így ez a honlapon javításra került. Továbbá Kalocsa Rózáról bővebb életrajzi adatokkal új cikk jelent meg honlapunkon.

A másik személy Kocsis János, akinek emléktáblája sokáig a kis-iskola falán volt elhelyezve. Róla is készült egy bővebb cikk. Ezen cikk csupán csak azért került ki az oldalra, mivel nagyon sokáig kötelező volt a megemlékezés róla, és mára a története teljesen feledésbe merült.

Amennyiben ismertek olyan személyeket, akikről szívesen olvasnátok a honlapon adatokat, vagy rendelkeztek ilyen életrajzi adatokkal, akkor azt szívesen fogadom.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ref-kovacshaza.blog.hu/api/trackback/id/tr245677065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása